Binance introduceert COIN- en USDT-marginale categorieën voor Futures Nadruk op Cryptocurrency voor Settlement Reflects Industry’s Standing

4 augustus 2020 – Binance, het wereldwijde blokketenbedrijf achter ’s werelds grootste beurs voor digitale activa, introduceert vandaag COIN- en USDT-marginale productcategorieën voor zijn reeks eeuwigdurende en driemaandelijkse futures om het gebruik van Bitcoin Revolution en altcoins als de valuta’s voor de afwikkeling te benadrukken.

De nieuwe categorisering plaatst cryptocurrencies op gelijke voet met fiat en weerspiegelt de toegenomen belangstelling voor futures.

Gebruikers op Binance Futures kunnen nu als volgt futures-contracten selecteren:

  • COIN-margined Futures (weergegeven als „COIN-Ⓜ“ op het web en mobiele app)
    • Kwartaalfutures
    • Perpetual Futures (te lanceren in het derde kwartaal van 2020)
  • USDT-margined Futures (weergegeven als „USDT-Ⓜ“ op het web en mobiele app)
    Eeuwigdurende Toekomst

Futures met USDT-markering zijn vergelijkbaar met traditionele standaardfutures, met een marge en met een fiatvaluta, voor de levering van een grondstof of activum zoals goud. COIN-gemargineerde futures worden met het activum (d.w.z. Bitcoin of altcoin) als marge en afgerekend en zijn ontworpen na „inverse“ contracten die contra-intuïtief zijn in de traditionele financiële wereld. De onmiddellijke en fungibele aard van cryptocurrencies hebben de COIN-marginale contracten gepopulariseerd, bv. BTC- of ETH-marginale futures.

De onmiddellijke afwikkeling van cryptocrpures benadrukt ook een fundamenteel voordeel dat ze hebben, aangezien ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt als zowel de valuta voor de afwikkeling als de onderliggende waarde in futures voor verschillende hedgingstrategieën.

„Ons gecombineerde COIN- en USDT-marginale termijnvolume bereikte vorige week een dagelijkse all-time-hoogte van $13 miljard en we zullen de gebruikers de beste ervaring en het beste aanbod van producten op ons vertrouwde handelsplatform blijven bieden. In tegenstelling tot de traditionele markten zijn „inverse“ cryptocurrency contracten intuïtief vanwege de aard van de digitale activa. Er zijn ook handelaren die futures met muntgeld gebruiken om cryptocrpures voor de langere termijn vast te houden. We moeten deze feiten omarmen, want het helpt de positie van onze industrie te versterken,“ zei Changpeng Zhao (CZ), oprichter en CEO van Binance.